Cirurgia de l’abdomen (Abdominoplàstia)

L’excés de pell i greix abdominal tan freqüent, sobretot després dels embarassos, es pot corregir amb excel·lents resultats gràcies a l’abdominoplàstia. Aquest procediment, també conegut com a cirurgia de l’abdomen, és una intervenció quirúrgica de reconstrucció de la paret abdominal que està indicada per reduir l’excés de volum i la flaccidesa de la pell d’aquesta zona, provocats per l’acumulació de greix i la falta de tonicitat en la musculatura abdominal.

Això és freqüent en persones que guanyat i perdut molt pes en un període curt de temps, la qual cosa fa que la pell s’estiri i no sigui possible que torni a la seva forma natural. Un altre dels casos en els quals la abdominoplàstia està indicada és en el de les dones que han tingut un o diversos embarassos amb un augment important de pes.

En la majoria dels casos els resultats són definitius, sempre que el procediment s’acompanyi d’una dieta equilibrada i exercici físic periòdic.

Després de l’abdominoplàstia el pacient portarà una faixa especial, reforçada amb un embenatge, segons cada cas en particular. Les cicatrius al voltant del melic i en l’abdomen inferior aniran millorant amb el transcurs del temps.

Temps estimat en realitzar el procediment

Entre 120 i 180 minuts, en funció del pacient.

Anestèsia

Generalment, són intervencions amb anestèsia general. És necessària una visita amb un anestesista.

Hospitalització

Entre 48 i 72 hores.

Recuperació

En termes generals serà necessari un període de recuperació d’entre 3 i 4 setmanes. Pot aparèixer una discreta inflamació en la zona de la intervenció, que desapareix amb el pas dels dies.

Resultats

Immediats. Millora després del període de cicatrització i quan desapareix la inflamació.

Preoperatori

Si, Requereix analítica general amb proves de coagulació, ECG, i Rx tòrax.

Cirurgia corporal

Altres tècniques: Prótesis de pectorals, glutis, bessons, etc.

Cirurgia facial

Altres tècniques: Lifting facial, mentoplàstia, lipofilling de llavis y solcs nasogenians, extirpació de les boles de Bichat, etc.

Concerta una visita al 93 217 22 99 o