Lifting de cuixes (Cruroplàstia)

La cruroplàstia és la tècnica quirúrgica emprada per millorar la flaccidesa de la pell en la cara interna de les cuixes.

Mitjançant una cicatriu que s’oculta en l’engonal es pot eliminar la pell sobrant d’aquestes àrees, circumstància habitual en persones amb una pèrdua massiva de pes o amb l’excés cutani que es dóna en el procés d’envelliment.

La intervenció es realitza sota anestèsia general i/o local i sol tenir una durada d’1 a 2 hores. La cicatriu derivada de la cruroplàstia és proporcional a la quantitat de pell a tractar i es localitza en la cara interna dels engonals, amb una possible extensió cap a les cuixes, en alguns casos, quedant dissimulada en una posició neutra del pacient.

(Braquioplàstia) Lifting de braços 

La braquioplàstia és la tècnica quirúrgica emprada per millorar la flaccidesa de la pell en la cara interna dels braços. Mitjançant una cicatriu que s’oculta en l’axil·la es pot eliminar la pell sobrant d’aquesta àrea. Aquesta intervenció, gràcies al fet que el pacient aconsegueix uns braços estilitzats harmònics, proporciona una millora d’imatge i una major autoestima.

La cirurgia es realitza, normalment, en quiròfan i amb anestèsia general. Després de la intervenció és important portar una peça de roba de pressió sobre la zona durant 15 o 20 dies. Generalment, és possible recuperar la rutina habitual una setmana després de la operació.

Temps estimat en realitzar el procediment

Entre 60 i 120 minuts, en funció de les zones a tractar.

Anestèsia

Generalment, són intervencions amb anestèsia general. És necessària una visita amb un anestesista.

Hospitalització

Entre 24 hores.

Recuperació

En termes generals serà necessari un període de recuperació d’entre 7 i 15 dies. Pot aparèixer una discreta inflamació en la zona de la intervenció, que desapareix amb el pas dels dies.

Resultats

Immediats. Millora després del període de cicatrització i quan desapareix la inflamació.

Preoperatori

Si, Requereix analítica general amb proves de coagulació, ECG, i Rx tòrax.

Cirurgia corporal

Altres tècniques: Prótesis de pectorals, glutis, bessons, etc.

Cirurgia facial

Altres tècniques: Lifting facial, mentoplàstia, lipofilling de llavis y solcs nasogenians, extirpació de les boles de Bichat, etc.

Concerta una visita al 93 217 22 99 o