Lipotransferència

La lipotransferència és una tècnica en què s’utilitza el greix que s’obté mitjançant una liposucció en zones on hi ha excedent i s’aprofita per emplenar-ne d’altres amb manca de greix o per donar forma en zones susceptibles de millorar visualment.
Les zones més habituals per realitzar l’extracció de greix són l’abdomen, les cuixes i les cartutxeres. Les zones corporals d’infiltració més freqüents serien els glutis i les mames. Les zones facials d’infiltració més indicades serien els pòmuls, les línies de marioneta i els solcs nasogenians. Amb aquesta intervenció s’aconsegueixen resultats molt naturals.

Un dels avantatges de la lipotransferència respecte d’altres procediments que utilitzen materials exògens, és que no produeix rebuig, ja que el greix que s’utilitza l’ha produït el propi cos.

Temps estimat en realitzar el procediment

Entre 60 i 120 minuts, en funció de les zones a tractar.

Anestèsia

Generalment, són intervencions amb anestèsia general. És necessària una visita amb un anestesista.

Hospitalització

Estança de 24 hores.

Recuperació

En termes generals serà necessari un període de recuperació d’entre 7 i 15 dies. Pot aparèixer una discreta inflamació en la zona de la intervenció, que desapareix amb el pas dels dies.

Resultats

Immediats. Millora després del període de cicatrització i quan desapareix la inflamació.

Preoperatori

Si, Requereix analítica general amb proves de coagulació, ECG, i Rx tòrax.

Cirurgia corporal

Altres tècniques: Prótesis de pectorals, glutis, bessons, etc.

Cirurgia facial

Altres tècniques: Lifting facial, mentoplàstia, lipofilling de llavis y solcs nasogenians, extirpació de les boles de Bichat, etc.

Concerta una visita al 93 217 22 99 o