Mesoteràpia Corporal

La mesoteràpia corporal consisteix en l’aplicació de preparats farmacològics mitjançant injeccions superficials intradèrmiques i en el teixit gras subepidèrmic, en les zones on existeixen cúmuls grassos antiestètics. Aquests tractaments són indolors i s’injecten directament en l’àrea a tractar. Per la seva eficàcia són tractaments molt demandats en l’actualitat.

Els tractaments de mesoteràpia corporal estan indicades per combatre la cel·lulitis i els cúmuls de greix localitzat. Afavoreixen la circulació sanguínia i limfàtica al mateix temps que degraden els triglicèrids en dissoldre el greix. Solen aplicar-se en els glutis, les cuixes i l’abdomen.

La mesoteràpia corporal pot combinar-se amb la carboxiteràpia, que és la injecció subepidèrmica de CO₂ a baixes dosis, com a tractament anticel·lulític.

També és eficaç com a tractament antiestries en combinació amb altres tècniques complementàries.

Habitualment es requereixen diverses sessions (5-6) per obtenir uns resultats òptims i una sessió cada 2 o 3 mesos per a un correcte manteniment.

Temps estimat en realitzar el procediment

Entre 40 i 60 minuts, en funció de les zones a tractar.

Anestèsia

Crema anestèsica.

Hospitalització

No requerida. Tractament en cabina.

Recuperació

No precisa.

Resultats

Progressius, a partir de la segona o tercera sessió.

Preoperatori

No precisa.

Tractaments anti-aging: Hidratació i rejoveniment

Lífting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al 93 217 22 99 o