Fotodepilació mèdica d'última generació

Eliminació eficaç i definitiva del borrissol no desitjat a través de l’emissió de llum premuda de manera indolora, ràpida i aplicable en tota classe de pells durant tot l’any amb la nova incorporació a la Clínica Estètica Atlàntida de la HARMONY XL Pro Special Edition.

El nou mètode de fotodepilació Súper Hair Removal d’Àlma (SHR) utilitza la tecnologia més innovadora i funciona escalfant gradualment la dermis fins a una temperatura que afecta de manera eficaç el fol·licle pilós i les cèl·lules productores del pèl, evitant el seu creixement i les lesions en el teixit circumdant.

Aquest sistema segur exposa el fol·licle pilós a una elevada taxa de repetició de polsos de llum curts projectats en profunditat en la dermis, aconseguint amb alta potència una eficaç acumulació de calor, al mateix temps que es danyen els fol·licles pràcticament sense que la pacient o el pacient senti dolor i regenerant la pell gràcies a la producció de col·lagen.

La tècnica d’escombratge que s’utilitza amb SHR consisteix a moure l’aplicador de forma repetida sobre la zona de tractament, que assegura una cobertura total que millora significativament els resultats.

Amb la tecnologia de refredament per contacte, la punta de safir del mòdul refreda la pell durant el tractament, evitant cremades superficials.

Principals Beneficis

Està demostrat clínicament que SHR és el mètode de depilació més segur i eficaç per a tota mena de pells, fins i tot pells fosques i bronzejades.

Són necessàries diverses sessions per a la seva total eliminació.

Tractaments anti-aging: Hidratació i rejoveniment

Lifting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al 93 217 22 99 o