Reducció de pits (Mamoplàstia de reducció)

La mamoplàstia de reducció és la cirurgia i el procediment que permet reduir la grandària del pit, elevant i harmonitzant la seva forma. L’objectiu és aconseguir reduir la grandària dels pits per tal que estiguin proporcionats amb la resta del cos i conferir-los una forma agradable i bonica.

Una dona pot voler disminuir la grandària dels seus pits per qüestions estètiques o per pal·liar dolors o desviacions de l’esquena. Amb aquesta intervenció, la persona reduirà la càrrega física i experimentarà una millora en l’estat emocional.

L’excés de volum del pit pot deixar de ser un problema amb aquesta tècnica. Informa’t de com millorar el dolor d’esquena, les dermatitis del solc i altres problemes causats per l’excés de volum mamari.

Temps estimat en realitzar el procediment

Entre 60 i 180 minuts, en funció del procediment.

Anestèsia

Generalment, són intervencions amb anestèsia general. És necessària una visita amb un anestesista.

Hospitalització

Entre 24 i 48 hores.

Recuperació

En termes generals serà necessari un període de recuperació d’entre 7 i 15 dies. Pot aparèixer una discreta inflamació en la zona de la intervenció, que desapareix amb el pas dels dies.

Resultats

Immediats. Millora després del període de cicatrització i quan desapareix la inflamació.

Preoperatori

Si, Requereix analítica general amb proves de coagulació, ECG, i Rx tòrax.

Cirurgia corporal

Altres tècniques: Prótesis de pectorals, glutis, bessons, etc.

Cirurgia facial

Altres tècniques: Lifting facial, mentoplàstia, lipofilling de llavis y solcs nasogenians, extirpació de les boles de Bichat, etc.

Concerta una visita al 93 217 22 99 o