Rejoveniment de la pell

Els nous tractaments amb la làser Harmony XL Pro, et permetran lluir una pell brillant i rejovenida.

El nou sistema de llum premuda intensa amb la tecnologia IPL, AFT i DYE permet als nostres metges d’estètica aconseguir uns resultats molt satisfactoris en el tractament de les imperfeccions i envelliment de la pell, actuant sobre les taques marrons (lesions pigmentades) com les vermelloses (lesions vasculars), la pell danyada per l’exposició al sol, aportant lluminositat, equilibrant el to i la textura i reduint la flàccides.

Està demostrat científicament per nombrosos estudis clínics i publicacions científiques a escala mundial que aquests tractaments són segurs i eficaços, fins i tot en aquelles àrees de la pell que són més delicades com la cara, l’escot i el coll, on la pell és més fina.

És indolor, sense necessitat d’aplicar prèviament anestèsics, no impedeix la realització de la vida diària i és segur per a tota classe de pells.

Ofereix resultats visibles des de la primera sessió. En pells joves es recomana realitzar una sessió a l’any com a tractament de prevenció de l’envelliment. En pells més madures, segons el grau d’envelliment, es poden prescriure entre 3 a 6 sessions.

Principals Beneficis

Tractaments anti-aging: Hidratació i rejoveniment

Lifting sense cirurgia: Tècniques per a la flaccidesa cutània

Tractaments antiarruges i per guanyar volum

Tractaments Plasma

Altres (reducció de “potes de gall”, codi de barres, eliminació de berrugues, punts robí, acne, cicatrius, aranyes vasculars xantelasmes, Berrugues als ulls telangièctasis)

Tractaments corporals: anticel·lulític i antiestries

Concerta una visita al 93 217 22 99 o