Liposucció

Els cúmuls de greix localitzats i resistents a tota mena de dieta i exercici físic es poden eliminar mitjançant la liposucció.
Aquesta tècnica es caracteritza per una mínima incisió per la qual s’introdueix una cànula que anirà absorbint el greix en excés d’aquestes localitzacions.
La liposucció és una cirurgia segura. En funció de la zona o zones on es realitzi pot arribar requerir fins a 24 hores d’hospitalització per garantir que no hi haurà cap complicació.
Cal tenir present que aquest procediment no és un tractament contra l’obesitat, sinó una tècnica per modelar el cos.

La liposucció és una intervenció quirúrgica que pot aplicar-se en diferents zones del cos, com l’abdomen, les natges, els malucs, els braços, les mames, els genolls o els turmells.

Temps estimat en realitzar el procediment

Entre 60 i 120 minuts, en funció de les zones a tractar.

Anestèsia

Generalment, són intervencions amb anestèsia general. És necessària una visita amb un anestesista.

Hospitalització

Pot realitzar-se en règim de cirurgia major ambulatòria. Dependrà de les zones a tractar i pot arribar a ser necessària una estança de 24 hores.

Recuperació

En termes generals serà necessari un període de recuperació d’entre 7 i 15 dies. Pot aparèixer una discreta inflamació en la zona de la intervenció, que desapareix amb el pas dels dies.

Resultats

Immediats. Millora després del període de cicatrització i quan desapareix la inflamació.

Preoperatori

Si, Requereix analítica general amb proves de coagulació, ECG, i Rx tòrax.

Cirurgia corporal

Altres tècniques: Prótesis de pectorals, glutis, bessons, etc.

Cirurgia facial

Altres tècniques: Lifting facial, mentoplàstia, lipofilling de llavis y solcs nasogenians, extirpació de les boles de Bichat, etc.

Concerta una visita al 93 217 22 99 o