Liposucció

Els cúmuls de greix localitzats i resistents a tota mena de dieta i exercici físic es poden eliminar mitjançant la liposucció.

Els cúmuls de greix localitzats i resistents a tota classe de dieta i exercici físic es poden eliminar mitjançant la liposucció. Aquesta tècnica es caracteritza per una mínima incisió per la qual s’introdueix una cànula que anirà absorbint el greix en excés d’aquestes localitzacions.

En què consisteix una liposucció?

Aquesta intervenció quirúrgica permet eliminar acumulacions de greix localitzat en el cos del pacient. Per a això, es realitzaran dues petites incisions en la pell de l’àrea afectada i, posteriorment, es procedirà a la seva aspiració prèvia introducció de fines cànules en els dipòsits grassos per a aspirar. Amb la succió del greix sobrant s’aconsegueix modelar la silueta, millorant així la figura.

Les millors candidates per a una liposucció són persones sanes, amb un pes normal i excessos localitzats de greix. També és important de cara a obtenir un bon resultat que la pell sigui ferma i elàstica. En canvi, si la pell és prima i té poca elasticitat, la pell de les àrees tractades es pot veure fluixa i quedar penjolls.

Què s'ha de saber sobre una liposucció?

Temps estimat en realitzar el procediment

Entre 60 i 120 minuts, en funció de les zones a tractar.

Anestèsia

Generalment, són intervencions amb anestèsia general. És necessària una visita amb un anestesista.

Hospitalizació

Pot realitzar-se en règim de cirurgia major ambulatòria. Dependrà de les zones a tractar i pot arribar a ser necessària una estança de 24 hores.

Recuperació

En termes generals serà necessari un període de recuperació d’entre 7 i 15 dies. Pot aparèixer una discreta inflamació en la zona de la intervenció, que desapareix amb el pas dels dies.

Resultats

Immediats. Millora després del període de cicatrització i quan desapareix la inflamació.

Preoperatori

Si, Requereix analítica general amb proves de coagulació, ECG, i Rx tòrax.

Preoperatori

Com en tot procediment quirúrgic, és necessari la realització d’un examen mèdic previ per a detectar qualsevol possible anomalia que contraindiqui la intervenció. A més, el cirurgià plàstic informarà el pacient de quines són les zones a tractar, i es deixaran clares les expectatives.

En el cas que el pacient sigui fumador, haurà d’evitar el tabac durant almenys dues setmanes tant abans com després de l’operació, ja que el tabac provoca una mala cicatrització en les operacions. Si el pacient pren qualsevol mena de medicació, haurà d’informar el cirurgià abans de l’operació.

Cures després d'una liposucció

El postoperatori de la liposucció és bastant senzill.

Resultats

És normal que la pell perdi fermesa amb el pas dels anys, però els resultats de la liposucció són, generalment, duradors, sempre que el pacient mantingui el seu pes. Si aquest incrementa de pes després d’una liposucció, la distribució del greix pot canviar. És a dir, els resultats poden ser permanents, sempre que se segueixin uns hàbits alimentaris sans i es practiqui exercici amb regularitat.

Cirurgia corporal

Altres tècniques: Prótesis de pectorals, glutis, bessons, etc.

Cirurgia facial

Altres tècniques: Lifting facial, mentoplàstia, lipofilling de llavis y solcs nasogenians, extirpació de les boles de Bichat, etc.

Concerta una visita al
93 217 22 99 o